Strong dependent woman

Så ømh, jeg vil gerne indrømme noget. Jeg er SÅ afhængig af min kæreste. 

Eller altså det er ikke fordi jeg har brug for at vi er sammen hver time, hvert minut, hvert sekund. Mere en jeg-vil-rigtig-gerne-bo-sammen-med-dig-afhængighed. Giver det mening? 

Lad os starte med min søvn. Jeg kan virkelig ikke sove om natten. Jeg ved ikke hvorfor. Der er mange faktorer i spil hvad det angår. Jeg sover dog mere, når jeg sover sammen med min kæreste. 

Ja det er virkelig latterligt, jeg ved det, men har vi ikke alle en lille afhængig af vores partner? 

Og hvis vi ikke har, er det så den rigtige vi er sammen med? 

Det handler vel ikke om hvem vi kan leve med, men hvem vi ikke kan leve uden? 

Eller er det måske bare en kvindeting? Eller er det faktisk bare mig? 

For mit vedkommende, mærker jeg det mest når vi ikke er sammen. Pt er han i Barcelona (heldige kartoffel!) så savner jeg ham lidt mere end normalt og mangler ham liiiiidt mere end normalt. Jeg skal, på et eller andet tidspunkt i vores fælles liv sammen, vænne mig til at han en gang imellem rejser (fordi han har et fedt job) og allerede nu synes jeg det er hårdt nok. 

For pokker! Knægten har kun været afsted siden mandag og kommer hjem i morgen 😅

Jaer, jeg er virkelig ikke en strong indepented woman. Det er der ingen tvivl om! Men det har jeg heller ikke brug for at være. Jeg har faktisk ikke brug for at være uafhængig! Selvfølgelig skal det hele tages med et gran salt. Det er som sagt ikke fordi jeg har brug for at klæbe mig til ham, som en koala gør til et eukalyptustræ (okay nogle gange måske). Jeg mener bare at der også skal være plads til os kvinder der ikke er strong indepented women! Og tro mig! Jeg synes det er SÅ fedt at der findes sådanne kvinder i denne verden. Det er vildt fedt! For mit vedkommende passer jeg bare ikke på den, og det vil jeg ikke skamme mig over, og det burde andre kvinder heller ikke. 

Som det måske bemærkes, kan jeg rigtig godt lide at vise at der skal være plads til alle og vi ikke bør skamme os, lige meget om vi vælger at være forretningskvinde eller husmor eller begge dele. Jeg vil ønske vi gav hinanden langt mere plads til at være os selv i stedet for at konkurrence mod hinanden om hvem der er stærkest, klogest, modigst, smukkest og ikke mindst, mest uafhængig. 

Så ja! Jeg er VIRKELIG afhængig af min Markus og hva så?! 

Nu glæder jeg mig bare til at han kommer hjem i morgen så jeg kan hænge på ham som den koalabjørn jeg til tider faktisk er! 

Leave a Reply