Skal vi være venner?

Jeg har haft en kæmpe god dag!

Som nogen af jer ved, så har jeg tilbragt meget tid i Århus. Dels for at komme væk fra min “ulykkelige situation” men også for at være sammen med min kæreste. Selvfølgelig laver Markus også andre ting når jeg er her. Jeg er her jo liiiiiiidt for tit. Så derfor var jeg også nået dertil hvor jeg havde lyst til at møde nye mennesker.

Jeg er en del af en gruppe på facebook der hedder “find en veninde #dueraldrigalene” her var der nogen der lavede en Instagram gruppe hvor vi kunne støtte hinanden osv. Det var herinde jeg samlede mod og spurgte “Hey er der nogen nær Århus der har lyst til at ses?”

Jeg indrømmer at rigtig mange afslag kom, fordi de selvfølgelig havde andre planer, men det gjorde stadig ondt og tankerne fløj afsted “er det fordi de synes jeg er en taber?” “De kan sikkert ikke lide mig” osv.

Og så med et, kom der en besked fra en som var vild klar på at mødes i Århus!

Jeg var satme nervøs, men for satan hvor var det fedt at være sammen med hende! Det er altid akavet i starten, men for satan hvor var jeg glad for at møde hende!

Det jeg troede skulle vare maks to timer, blev til omkring fem! Og jeg hyggede mig oprigtig meget!

Hvad jeg vil fortælle med det? Nogle gange skal man bare springe ud i det. Jeg gjorde det, så kan du også!

Leave a Reply