Sådan er det bare

For ikke så længe siden blev to til en. Det gør ondt når noget slutter, men man skal også huske på at der starter noget nyt. Jeg har været bekymret, men hjælper det mig? Næh egentlig ikke. Så nu sidder jeg tilbage i en lejlighed fyldt med kaos. Halv tom, halv færdig, halv af alt. Det er en underlig følelse der dukker op i kroppen. Sådan er det vel altid. Der er mange ting der skal gøres, ting der skal fjernes, ting der skal købes, ting der skal være her og ting der bare kan gå af h til.

Vi har alle vores måde at reagere på et break up. Jeg havde nok mest følelsen af ligegyldighed. Jeg var ligeglad med alting og ingenting. Det er jeg stadig. Jeg spiser ikke rigtigt. Jeg går i min egen bobbel. Sådan er det bare.
Noget andet ved et break up er at man er single. Man er ledig på markedet igen. Er det fedt? Næh. Sådan er det bare.
Jeg forstår ærlig talt ikke fyre. De kan blive gevaldig sure over at de ikke kan læse vores tanker og at vi ikke siger når noget er galt, men ved I hvad gutter? I ER IKKE EN SKID BEDRE SELV! Er det fordi I ikke tør at sige tingene som det er? At I ikke er interesseret? At I faktisk er interesseret? Nu kan jeg afsløre noget for jer. Vi kan heller ikke læse jeres tanker. Så kan vi for pokker ikke snart bare sige tingene som det er? Vi lever i en verden hvor det er en konkurrence om at være mindst interesseret og hvor man har tabt kampen hvis man svarer på en besked inden for de første 5 minutter.. Jeg forstår det ikke. Det er måske også derfor at nogen har vist interesse og derefter mistet den når man har sagt “Hey jeg synes sgu egentlig du er meget flink, skal vi tage en øl igen?” Så er det åbenbart ikke sjovt længere. Er det fordi det er for nemt? Skal vi virkelig være kostbare alle sammen? Skal vi seriøst leve med at holde vores følelser og meninger om hinanden inde? Jeg taler ikke kun om mænd her – jeg taler så sandelig også om os kvinder!
Jeg håber virkelig at der stadig er et menneske tilbage derude der deler den samme mening som mig og som vil svare “selvfølgelig skal vi da have en øl igen! Vi ses kl 20!”
Indtil da vil jeg gøre et ihærdigt forsøg på at sætte hylder op og åbne marmeladeglasset selv. For sådan er det bare.