På denne regnvejrsdag skinner solen

Jeg lægger jævnligt billeder op på instagram af mit ansigt når jeg græder. Jeg har en idé om at hvis jeg er med til at vise den virkelig verden uden filter, vil flere måske gøre det samme. Jeg har tidligere skrevet om mine meget mørke nedture og svære perioder i livet. Men lige nu, lige her hvor jeg er. Her er jeg i mere end godt humør. Jeg har det faktisk virkelig godt. Jeg er lykkelig. Ærligt, så troede jeg aldrig jeg skulle få lov til at få den følelse. Jeg troede aldrig jeg havde gjort mig fortjent til den, men her står jeg og er lykkelig. Det er sådan en rar følelse, som den varme følelse man får i maven af at drikke varm kakao eller får sin yndlingssuppe. Det er helt perfekt. Det er ikke fordi mit liv er perfekt. Overhovedet ikke. Hvorfor det ikke er det, skal jeg nok fortælle mere om på et senere tidspunkt 😉
Indtil videre ved I at jeg bor hjemme og er arbejdsløs. Det er ikke en fed situation og det er ikke fordi jeg ikke vil bo ude eller finde et job. For det vil jeg gerne, men alt tager bare tid.

Det var et sidespor. I virkeligheden så vil jeg frem til at jeg altid skal nævne de negative ting i mit liv, og hvor jeg har svært ved at finde en lysning. Det kan jeg heldigvis nu. Det er fantastisk. Det handler om at jeg endelig kan se det perfekte i det uperfekte.

Nuvel, kære læser, så skal du ikke snydes for mine melankolske indlæg, for dem kommer der flere af. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Vi har alle en dårlig dag. Eller en følelse af at det er mandag på en torsdag. Men lige i dag, skinner solen selvom regnen daler ned.

Hav en helt almindelig onsdag derude!

Leave a Reply