Online venindedating

Jeg har endnu engang haft en succes oplevelse med at mødes med andre mennesker, som jeg ikke i forvejen kender.

I dag mødte jeg den sødeste kvinde! Hun var skide nervøs for at mødes med mig og det var fuldstændig grænseoverskridende for hende at gøre det.

Jeg ved hvordan hun har det. Jeg har selv stået i den situation. Det hele startede med at jeg smuttede fra Aabenraa til Odense i 2015, for at tage min kontoruddannelse. Jeg havde intet netværk OVERHOVEDET! Jeg fik en enkel veninde igennem arbejdet og jeg fik også nogle veninder på selve uddannelsen. Selvom vi gik på skole sammen, så var vi ikke tætte tætte, mere bare skolekammerater (det er så en hel anden sag i dag kan jeg afsløre). MEN! Har I andre ikke også haft den følelse, hvor man har set et afsnit af sex and the city og så tænker man “jeg vil også have så tætte veninder!”
Well, jeg fik ikke de tætte veninder før sidste år, og jeg mødte dem alle tre på appen jodel. Den ene af dem havde jeg faktisk mødt gennem en side på facebook, som var relateret til denne fine app. Jeg drak en bajer eller tre med hende og vi havde det godt sammen fra start (guys jeg mødte hende i august og flyttede ind hos hende i september/oktober fordi jeg var på røven) Den anden havde jeg mødt gennem en tråd på jodel. Der var så blevet oprettet en KÆMPE snapchat gruppe, hvor vi begge var med og jeg inviterede hende med til en julefrokost sammen med hende jeg først havde mødt. Den sidste mødte jeg nytårsaften. Der var nytår/indflytterfest i min lejlighed og vi skrev inde på jodel at ingen skulle sidde alene og hvis man havde lyst til at joine havde vi alko og mad. Jeg mødte hende med et smil, en kæmpe krammer og en strawberry daiquiri (man er vel en god vært). Siden da har jeg haft min egen oplevelse af en sex and the city drøm. Som jeg har skrevet om tidligere har jeg brugt så meget tid sammen med dem at vi snart havde nøgler til hinandens lejligheder.

Desværre flyttede jeg hjem igen. Det der så er svært nu, er at jeg IGEN skal have mig et netværk. For jeg er et menneske der får energi af at være sammen med andre og jeg ELSKER at møde nye bekendskaber og skabe nye minder med nye venner, men hvordan pokker gør man så lige det hernede i downtown Aabenraa? Det er min hjemby, men jodel er ikke et aktivt sted og jeg føler heller ikke rigtigt at jeg har haft modet til at søge veninder inde på en aabenraa-facebook-side. Rent tilfældigt blev instagram min nye vej til venner! Jeg har en fra Silkeborg som jeg også allerede har skrevet om. I dag mødte jeg jo så en anden, og mandag har jeg allerede en date igen.

Jeg siger ikke at man skal have tusind venner! Det går jeg heller ikke ind for. Hellere kvalitet fremfor kvantitet. Jeg vil blot fortælle at man SAGTENS kan benytte sig at de sociale medier på en positiv måde.

Jeg er faktisk i pisse godt humør lige nu takket været min oplevelse i dag. Det er SÅÅÅ fedt at mødes med nye mennesker og jeg kan ikke vente til at møde flere i min fremtid.

Det var alt for nu. Jeg har ikke noget budskab. Jeg vil blot fortælle at jeg er glad.

Mojn!

Leave a Reply