Kære kvinder

Jeg har været halv stille her på det sidste. Jeg er igang med næste del af min barndom, som forhåbenligt kommer op, om ikke så forfærdelig længe.

I denne her uge havde jeg en oplevelse, som jeg vil dele med jer.
Som jeg har skrevet tidligere, har jeg været MEGET afhængig af min kæreste, hans bekræftelse osv. (jeg har også skrevet om dette i kære mænd, som du kan læse her).

Fredag morgen kl 6, stod jeg i Bilka. Jeg var helt og adeles smadret og var allerede klar til at gå på weekend. Mit hår var virkelig fedtet, så det sad i en knold. Jeg havde iført mig tøj som trængte til en vask, men i stedet havde fået et truckerbad. Inden jeg var kommet til Bilka, havde jeg været sur derhjemme. Jeg ved ikke hvorfor, jeg tror bare det var almindelig morgensurhed, for jeg fik hverken kysset eller sagt farvel til Markus, før jeg gik ud af døren. Så som du kan regne ud, havde jeg en rigtig mandagmorgen på en fredag. Jeg stod så nede i Bilka henne ved selvbetjeningen (gud forbyde at jeg skulle tale med nogen mennesker og være social nu) og vil til at betale mine varer, da en af de ansatte kom hen til mig og sagde “ej undskyld, men jeg vil faktisk rigtig gerne vide hvordan du sætter så flot en “messe bun”. Jeg kan simpelhen ikke gøre det og synes dit hår er så flot i det.”

Jeg blev total overvældet. Jeg stod faktisk helt paf. Var der seriøst lige en der synes mit hår var flot? Var der seriøst lige en der stod og komplimenteret mit fedtede hår og spurgte hvordan hendes hår kunne se sådan ud. Jeg smågrinet lidt og fortalte hvor glad det gjorde mig at høre sådan noget, for ærligt så var mit hår helt fedtet og udelukkende sat op i en knold, fordi jeg hverken orkede et bad eller børste det. Vi stod og grinte lidt og hun ønskede mig en god weekend. Jeg gik ud og var uendelig glad. Jeg satte mig i bilen og begyndte bare at grine. Det var rart. Hun var rar.

Det har så sat min forskruet hjerne i gang. Jeg har tænkt over hvor tit jeg misunder andre kvinder. Hvor tit jeg ville ønske jeg var dem. I virkeligheden, burde vi bare komplimentere hinanden. Fortælle hinanden at vi gør et godt stykke arbejde, at vi ser godt ud i de sko eller vores makeup er on point. Vi burde støtte hinanden mere, hjælpe hinanden, kæmpe for hinanden.

Så i dag, valgte jeg at sprede noget kærlighed. Helt oprigtigt kærlighed. Jeg skrev til kvinder jeg ikke kender, og fortalte dem, hvad jeg var vild med, ved deres profil eller deres person. Vi burde vel ikke have en mand til at fortælle os det, når vi kan fortælle hinanden om det, ik?

Så har du, som kvinde, læst med nu. Har du som kvinde, andre kvinder du beundrer. Så skal du fortælle dem det. Det kan være en veninde, din mor, din søster eller en helt fremmed. Fortæl dem, hvad du kan lide ved dem. De bliver mere end glade for at høre det.

Real queens fix each other’s crowns

Peace out // Camilla

Leave a Reply