Kære haters

På et tidspunkt for man nok. Der er jeg nået.

Jeg er faktisk træt af de kære mennesker, der har brug for at hate på mig. Ikke alle mennesker vil kunne lide mig, det er jeg klar over, men det giver jer ikke ret til at træde på mig. Det giver jer ikke ret til at kontrollere mig og fortælle mig hvordan jeg skal leve mit liv. Jeg har tilpasset mig ALT for meget. NU ER DET NOK. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Jeg er her for min skyld. Ikke for jeres.

Jeg er kun evig taknemlig for at nogen har lyst til at læse med i min særdeles normale hverdag.

I dag, for en kort stund, ville jeg slette min hjemmeside, fordi jeg bliver dybt såret når min omgangskreds ikke kan lide mig. Nu rydder jeg op i dem. Kan de ikke håndtere at jeg også gerne vil vise mig frem, både med og uden filter, så behøver de slet ikke at være en del af mit liv. Jeg kan ikke se hvorfor jeg skal omgåes mennesker, der alligevel bliver sur på mig, fordi jeg ikke vil være deres marionetdukke

Jeg stoppede med at ryge og drikke, fordi jeg troede det var mig, der var noget galt med i selskabet. Det viser sig nu, at det er det forkerte selskab jeg befinder mig i, for tingene er stadig som det hele tiden har været, også efter at jeg er blevet langt mere passiv og nu holder mig mere hjemme end ude (Thank god).

Mit selvværd har været SÅ lavt! Og nu er jeg klar til at finde stigen og kravle op af det hul jeg har fået gravet og være bedre ved mig selv, end nogensinde før. Og have det godt. En gang for alle.

Farvel angst. Farvel dårligt selskab. Jeg håber ikke vi skal se hinanden igen.

Bedste hilsner

Camilla

Leave a Reply