Hvor er det sørgerligt

Hvor er det sørgerligt at børn hakker hinanden ned. Hvor er det sørgerligt at de bliver mobbet. Bagtalt. Hvor er det sørgerligt at det bliver dannet klikker.

Samfundet laver antimobbekampagner. Vi skal stoppe fysikmobning, psykiskmobning, cybermobning.

Der dukker shitstorme op fra voksne der har fået nok af at andre skal mobbe deres børn. Voksne der vil have mobbefri skoler. Voksne der vil have konsekvenser af andre børns handlinger for at mobbe.

Hvor er det sørgerligt at voksne ikke selv kan stå inde for det. Hvor er det sørgerligt at der er så meget mobberi på arbejdspladserne og dårligt arbejdsmiljø. Hvor er det sørgerligt at voksne ikke er andet end børn.

Kom nu voksne! Er det ikke os der skal være et forbillede? Er det ikke os der skal stå i spidsen for de kampagner, for de tiltag der skal til? Er det ikke vores ansvar? Den der ser den har den. VI ser den – VI har den!

Så hvorfor er det stadig galt? Hvorfor er arbejdsmarkedet ubehageligt for nogen? Hvorfor skal vi ødelægge det for andre? Hvorfor har vi ikke kigget indad endnu?

Kære medvoksne.

Kan I se et problem, så gør følgende:

• tal ikke bag om ryggen på hinanden

• sæt dig i den andes sted

• vær mod andre som du gerne vil have de skal være mod dig

• vær det forbillede for dine børn

• ser du et problem – så løser du det.

Synes du jeg er latterlig? Synes du det er absurd? Så har jeg kun en ting at fortælle:

Du er ikke bedre end mig. Du er vigtig. Du betyder noget, ja. Det gør jeg også. Vi skal kæmpe sammen, for hinanden og med hinanden.”

Føler du dig ramt af mit indlæg? Så kig indad, for der er noget om snakken. For det er sådan nogle som dig, der gør sådan nogle som mig ked af det.

Vi er voksne mennesker. Ikke børn.

Leave a Reply