Gir’ ikke op

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, da jeg fik det opkald. Jeg skammede mig. Lige pludselig så jeg fejlen. Jeg vil rette op på det, og jeg vil rette op på det nu! Jeg vil ændre mig, ikke længere have de forbandede negative tanker. Leve livet, som jeg altid har gjort. Jeg vil være mig igen. Jeg vil ikke gi’ op, lige meget hvad der sker, vil jeg ikke give op. Selvom jeg godt ved man ikke kan ændre sig på en uge, har jeg stadig gjort en start. I dag, i morgen og for altid, vil blive anderledes. Allerede nu har jeg set lyst på mange ting. Jeg er stolt over at jeg ikke har røget i 3 uger, og sådan forsætter det. Jeg vil gøre alt for at jeg ikke skærer i mig selv igen, for jeg ved at det ikke hjælper på noget. Jeg vil gøre alt for at kæmpe for det jeg elsker mest. Jeg fik at vide at jeg ikke havde været det værd. Det bliver vi to om at bestemme. Jeg skal nok vise hvor meget jeg har været det værd. Det er ikke vores tid endnu blev der sagt. Jeg tror jeg er mere end parat til at det hele skal lykkes. Lige meget hvad der sker, vil jeg stå tilbage med et smil på læben og tænke: “Jeg har gjort hvad jeg kan, og det vil jeg forsætte med”. Jeg har endelig set sandheden i øjne. En sidste chance og den bliver ikke forspildt.

Leave a Reply