En – to – tre – NU!

Jeg var overrasket. Chokeret. At jeg kunne græde over en bog, sker sjældent, men den har bare gjort noget ved mig, som ikke rigtig kan beskrives med ord. Den har påvirket mig utrolig meget. Jeg er ikke længere utaknemlig for min hverdag. Jeg gør alt for at leve det, som var det den sidste dag jeg var til. Normalt når jeg læser bøger, hører jeg altid musik, hvilket jeg også gjorde her. På et sekund havde jeg fundet den sang der bare passede, til den måde Jeppe og Cecilie lever deres liv. “Lev dit liv – KNA Connected”. De siger nogle bestemte ting i sangen der bare gør at jeg kun kan tænke på denne bog.


“Livet er smukt, livet er kunst
vent ik på det perfekte tidspunkt
nyd jorden mens den stadig drejer rundt
for før du sætter om, er den væk på et sekundt..puff”

Og det er jo det Jeppe og Cecilie gør. De lever livet så meget som de kan, inden hun forsvinder. Inden hun ikke er der længere. Inden hun er væk på et sekund. 


Jeg tænker rigtig meget over min egen hverdag. Jeg gør ikke andet end, at bare tage i skole, lave lektierne, få karakter så jeg kan komme videre. Og det er det. Det virker ikke som om jeg vil leve livet. At jeg bare er utaknemlig. Derfor er jeg så glad for at jeg har fået læst denne her. Jeg prøver at gøre alt for at nyde hver dag af mit liv. Selvom det er hård ind i mellem, vil jeg gøre alt for at jeg ikke spilder det. Jeg håber virkelig at folk selv tænker over det, efter at have læst bogen, eller bare min blog. Vi har kun et liv. 
“Døden vil altid være nær, lev dit liv ud” citatets forfatter er ukendt, men hvor har personen dog ret. Vi ved ikke hvornår vi skal dø. Hvem ved, måske er jeg død om 50 år eller om 2 min. 


Det er jo det der et eller andet sted er så fantastisk ved livet. Vi kender ikke fremtiden. Selvfølgelig ved jeg godt, at i morgen skal jeg i skole kl. 8, men der er ingen der ved, om jeg overhovedet når i skole. Måske bliver jeg stoppet op af en millionær og siger: “her jeg har ikke brug for pengene. Tag du dem bare”, det er måske lidt urealistisk, men når alt kommer til alt hvor meget er så, så urealistisk? 


if you can dream it. Do it” – Walt disney.


En anden sang jeg også kommer til at tænke på, når jeg hører om bogen, er jo klart sangen fra bogen. Leonard Cohen – Bird on the Wire

Leave a Reply