Med ærlighed kommer man længst?

JEG KAN IKKE MERE!!!!

Årh kender I det når man bare har brug for at råbe nogle ting ud, men fordi man bor hjemme, så skriver man caps lock i stedet for?
Nej? Det er nok bare mig så!

Nu skal I bare høre mine kære tre faste læsere (?!?!!?). Jeg er så skide træt af alt det her opstillede fis. Jeg er træt af at vi skal bruge vores kroppe til at sælge produkter. Det er jo for pokker ikke kun indenfor bilindustrien længere. Det er jo helt nede på en sk*de icetea at vi gør det. Hvorfor?!
Jeg får sgu da ikke mere lyst til at drikke en icetea fordi der er patter i fokus. Tværtimod. Men viser du mig sol og sommer varme, så bliver jeg sgu tørstig efter sådan en. Eller faktisk bare snakker om det, for damn jeg har lyst til en icetea nu!

Vi siger alle sammen på de sociale medier, at vi ikke vil opstille tingene og er hudløs ærlig. Det er vi ikke. Den ærlighed I ser, er den vi gerne vil vise, om det så er den korrekte ærlighed er pisse irrelevant, når bare vi kan få følgere og likes, så er vi jo alle glade.

Kun få kvinder i dagens Danmark har taget ærlighed og uden filter til sig (desværre). Det er skide ærgerligt, for i virkeligheden burde vi bare vise tingene som det er. Uden et skidefilter. Faktisk burde vi alle gå tilbage til engangskamera og lave “knald eller fald” billeder, for det er dem der er bedst. Det er dem der er mest ærlige. Efter min mening.

Jeg er simpelhen så træt af at vi hele tiden skal leve op til en forstilling om hvordan andre folk skal tænke om os. Jeg gider det ikke mere. Jeg KAN ikke mere. Vi skal omfange forskelligheder, og ærlighed og ikke nødvendigvis altid skønhed og heller ikke nødvendigvis alle gode ting.
Vi må godt være kede af det. Vi må også rigtig gerne være glade! Jeg synes bare at det snart skal være helt okay at være helt normalt. Er det virkelig for meget at forlange af det socialemediesamfund?

Nu vil jeg runde af for denne gang mine kære tre faste læsere og så vil jeg handle en icetea!
God helt normal fredag derude!

Leave a Reply